Nieuws

Honderden lelijkers gezocht

Heb jij flaporen, een enorme buitenboordbeugel of een raar eigenwijs piekhaar? Mooi! Want dan kun jij deelnemen aan de grootste open online casting die ooit in Nederland is georganiseerd. (Ook als je trouwens een heel knap snoetje hebt).

De opnames voor de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen gaat binnenkort van start. Het enige wat de productie nog nodig heeft, is een paar honderd eh... lelijke kinderen. Nou ja, lelijk, lelijk... dat is natuurlijk een kwestie van smaak. "Volgens ons is iedereen is lelijk op zijn eigen manier en is dat juist iets om trots op te zijn! Daarom mag iedereen auditie doen. Mooi of lelijk. Tenminste, als je nog kind bent”, aldus filmproducent Casper Eskes.

Voor de film wordt gezocht naar honderden kinderen van alle leeftijden voor zowel de hoofdrollen als bijrollen. De casting is extra bijzonder omdat het voor de eerste keer is dat je dit zelf vanuit huis kunt doen. Auditeren doe je via www.declubvanlelijkekinderen.nl door drie speciale opdrachten uit te voeren. Eerdere acteerervaring is niet nodig, en meedoen is helemaal gratis.