Nieuws

Kaartverkoop gestart MovieZone Talent Day 2017

Wil je in Hollywood (of Hilversum) aan de slag of moet je nu écht eens ontdekt worden? Kalk dan maar zaterdag 16 december in jouw agenda... en bestel alvast zo'n ticket voor de enige echte MovieZone Talent Day!

MovieZone Jury kiest voor Tschick

De MovieZone Jury is eruit: de beste film die zij op CineKid zagen was... de spannende Duitse roadmovie Tschick!

MovieZone biedt virtueel setbezoek

MovieZone heeft een virtual reality-app waarbij iedereen een kijkje kan nemen op de filmset. Nu te zien én te beleven op Cinekid, daarna te doen in EYE Amsterdam.

MovieZone Jury klaar voor Cinekid!

Lucie (12), Wendy (13), Boris (12), Lola (12) en Maarten (15) zijn allemaal al eerder op Cinekid geweest... maar nog nooit als MovieZone Jurylid! Vanaf morgen kijken ze hun ogen daar uit op zoek naar de (volgens hun) béste film van het hele festival.

Broers wint MovieZone NFF Award 2017

De jongerenjury heeft gesproken! De beste film van het Nederlands Film Festival – én winnaar van de MovieZone Award – is Broers van Bram Schouw!

MovieZone Jury aan de slag op NFF

Kate, Noa, Matthew, Jaël & Martijn beginnen vandaag aan het mooiste bijbaantje van Nederland: zij storten zich als MovieZone-jurylid in het Nederlands Film Festival in Utrecht! Maar eh... wie zijn zij eigenlijk?

Oscar voor Nederlandse student

Hiep hiep hoera! Met haar afstudeerfilm Grijs is ook een kleur heeft filmacademiestudent Marit Weerheijm de Student Academy Award gewonnen.

En de Oscar gaat naar... Layla M?

Het zou zo maar kunnen, want Layla M. is gekozen om Nederland te vertegenwoordigden in de Academy Award for Best Foreign Film volgend jaar, in Hollywood.