Winacties

Win A Quiet Place op dvd of Blu-ray!

Actie loopt t/m 30 november 2018

We willen dit wel van de daken schreeuwen, maar misschien is fluisteren wel beter: A Quiet Place is een van de allerengste films van het jaar.


En bij ons te winnen. Sssst!

A Quiet Place is niet alleen een van de engste films die je dit jaar kunt zien. Of misschien beter gezegd: kunt horen. En dat komt omdat het geluid (en het ontbreken van geluid) de hoofdrol speelt in deze vernuftige horrorfilm.

Daarin is de mensheid aardig van de planeet weggevaagd door angstaanjagende wezens die stekeblind zijn, maar over een superieur gehoor beschikken. Een gezin, met vader en moeder (Emily Blunt en John Krasinski, in het echt ook getrouwd) moeten zo stilletjes mogelijk zien te overleven, wetend dat een voetstap of een pijnkreet al dodelijk kan zijn.

We zeggen het niet vaak, maar A Quiet Place is stiekem een film waar je meer van geniet in je eigen huis dan in de bios, met popcornsmakkende en colaslurpende zaalgenoten. Doe dus mee aan de actie en win deze huiveringwekkende film op dvd of Blu-ray (geen bij de opmerkingen maar aan welk format jouw voorkeur heeft)

Nieuwsbrief