Talent Day

Kun je niet wachten om naar Hollywood te gaan? Kom naar de jaarlijkse MovieZone Talent Day in EYE Filmmuseum en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om het te maken in de filmwereld.

De MovieZone Talent Day is een dag vol workshops en colleges over film van ervaren filmmakers, acteurs, scenaristen en andere professionals. Je krijgt er feedback op je eigen film of scenario en het is dé dag om in contact te komen met anderen die net zo gek van film zijn als jij.

Je hoeft zelf trouwens nog geen films te maken om naar de Talent Day te komen. Ook als je graag film kijkt, of overweegt een (aan) film (gerelateerde) opleiding te volgen, ben je hartstikke welkom.

In 2017 is de Talent Day op zaterdag 16 december. Kom je ook?

Meld je aan

Pip Pellens en Niek Roozen presenteren tijdens de Talent Day in 2016 de allereerste aflevering van MovieZone Filmlab

Talent Day 2016

De MovieZone Talent Day 2016 zit er net weer op. Op zaterdag 17 december kon je aan de slag bij de workshops documentaire en stem-acteren. Ontdekte je bij de masterclasses alles over horror, stunts in film, virtual-reality en special effects. Hoofdgast Tim Oliehoek was de hele dag aanwezig voor feedback en advies en gaf tijdens een diepte-interview antwoord op alle vragen over zijn carrière en zijn ervaringen in de filmwereld. Ook ging de nieuwe serie MovieZone Filmlab in première. Op onze Facebookpagina vind je alle foto's.

MovieZone Talent Day 2016 in EYE