Talent Day

Droom je van een carrière in de filmwereld? Kom naar de MovieZone Talent Day en ontdek alles over film maken.

Ontmoet andere jonge filmfans uit het hele land, stel al je vragen aan professionals én doe mee met de verschillende filmworkshops. De MovieZone Talent Day is dé dag voor filmmakers in spé en staat in het teken van netwerken. 

Op woensdag 7 november organiseren we een Talent Day op het Noordelijk Film Festival in Leeuwarden. Je krijgt een gevarieerd dagprogramma voorgeschoteld vol tips, trucs en inspiratie, maar het is natuurlijk ook dé kans om zielsverwanten te ontmoeten die dezelfde passie voor film delen. 

Filmprofs uit binnen- buitenland vertellen over de ins & outs van hun vak en geven ook feedback op scenario’s en filmplannen van de deelnemers. Regisseur Henrik Martin Dahlsbakken uit Noorwegen komt vertellen over zijn carrière en zijn films, videokunstenaar Douwe Dijkstra leert je alles over het werken met een green screen en Friese filmmaakster Froukje van Wengerden staat klaar om feedback te geven op ingestuurde projecten - stuur je eigen film of scenario voor 4 november in via onderstaand formulier! Vlogger Rowan Blijd is de host en haar kan je alles vragen over vloggen.

koop je ticket 

Waar: Noordelijk Film Festival, Leeuwarden
Wanneer: Woensdag 7 november, 15.30 - 20.00 uur

Eigen film of scenario

Heb je een eigen film of scenario waar je aan werkt of die af is? Gebruik dit moment om feedback te krijgen op je eigen werk door een van de professionals. Stuur je eigen werk voor uiterlijk 4 november op via onderstaand formulier zodat we dit kunnen laten zien aan een van de filmmakers of scenarioschrijvers. Op de dag zelf heb je dan een one-on-one meeting en krijg je tips hoe je de film of het scenario zou kunnen verbeteren en hoor je wat een professionele filmmaker van je werk vindt.

Wil je feedback op je eigen film, scenario of plan? Stuur dan voor 4 november je eigen werk in:

Nieuwsbrief