Talent Day

Kun je niet wachten om naar Hollywood te gaan? Kom op zaterdag 16 december naar de MovieZone Talent Day in EYE Filmmuseum en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om het te maken in de filmwereld.

De MovieZone Talent Day is een dag vol workshops en colleges over film van ervaren filmmakers, acteurs, scenaristen en andere professionals. Je krijgt er feedback op je eigen film of scenario en het is dé dag om in contact te komen met anderen die net zo gek van film zijn als jij.

Je hoeft zelf trouwens nog geen films te maken om naar de Talent Day te komen. Ook als je graag film kijkt, of overweegt een film gerelateerde opleiding te volgen, ben je hartstikke welkom.

Nog niet alle gasten zijn bevestigd, maar er is in ieder geval een Workshop Acteren/Regie en een Workshop Camera. Zo leer je van niemand minder dan cameraman Rolf Dekens [van o.a Oorlogsgeheimen en Pizzamaffia] de beste camera skills. Tijdens rondetafelgesprekken gedurende de lunch krijg je persoonlijk advies en kun je alles vragen over je eigen film of scenario, dus vergeet die niet naar ons toe te sturen via info@moviezone.nl! Ook zijn acteurs Ko Zandvliet en Jonas Smulders er weer bij met de enige echte MovieZone filmquiz.

Binnenkort maken we het volledige programma bekend. Volg MovieZone op Instagram en Facebook voor meer updates.

De MovieZone Talent Day is op zaterdag 16 december 2017. Kom je ook? Koop je kaartje op de site van EYE

Ben je op zoek naar een extra crewlid, bijvoorbeeld een regisseur, scenarist, sound designer of runner? Wij koppelen jullie op de MovieZone Talent Day aan elkaar.

Bied jij graag jouw filmskills aan? Laat weten wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent en wij gaan op zoek naar jouw perfecte match!

Heb je een eigen film die je wilt laten zien aan professionals? Vul dan hier de link naar je film op Vimeo of Youtube in

Heb je een scenario dat je wilt laten lezen door professionals? Upload hem dan hier!

Ik weet van MovieZone Talent Day door:

Geef hier je Facebooknaam op, dan voegen wij je toe aan deze exclusieve netwerkgroep!